S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Baguettes à la Bouabsa

Baguettes à la Bouabsa

Quan vaig començar a aprendre a fer pa fa uns anys, la meva meta, llavors, com ho és per al dia d'avui, que havia de ser capaç de coure pans amb superiors gust, la textura i l'estètica. La majoria dels llibres de pa que havia llegit en el moment, així com la majoria dels forners professionals amb els que m'havia parlat, havia posat l'accent en l'ús d'un prefermentada, ja sigui un fermentée pâte, ferment líquid o levain, per dur a terme el màxim gust del pa. En algun lloc perdut en la conversa era el fet que l'ús de preferments evolucionar com més d'un estalvi de temps i la programació de la conveniència per a la producció comercial de pa (vegeu el comentari de Judson a continuació) i que el seu ús no era, de fet, una necessitat per a la producció d'un pa ple de sabor. L'ús de mètodes directes de massa, que inclou una etapa de fermentació llarga, lenta, també podria produir pans increïblement saboroses.

Continuar llegint »

Tahini Pa

Tahini Pa, que es mostra amb Tahini i llavors de sèsam

Si alguna vegada has tingut el plaer de provar un tros de torró, que de sèsam dolç, densa i trencadissa confecció a base de llavors, llavors vostè va a entendre per què he estat enamorat de sabor de sèsam des de la infància. Les llavors de sèsam i pa són una combinació clàssica. Ja sigui que va ruixar a la part superior d'una barra, com en el pa de sèsam per excel·lència Scali , o incorporar en el pa juntament amb altres llavors, fruits secs i / o grans com a part d'un pa multigrano, llavors de sèsam aporten un ric sabor únic, que es complementa perfectament amb la caràcter inherentment nou d'una massa de blat ben fermentat.

Continuar llegint »

Dolor Héloïse

Dolor Héloïse amb (d'esquerra a dreta) de llet de coco, mel d'atzavara i l'oli de coco

Després d'haver fet el compromís a principis d'aquest any a menjar només aliments que són frescos, no processats i nutritiva, ja sé el que se sent en renunciar als aliments que un s'ha acostumat a i ha gaudit en els últims anys. Per tant, va ser amb un gran sentit de l'empatia que vaig saber que Eloísa, la filla de 10 ½ anys d'edat, del meu bon amic Flo (autor del meravellós bloc de menjar Makanai ), es va instruir recentment pel seu metge que ella necessita per excloure tots els productes lactis de la seva dieta. Una senyora jove francès que ja no poden menjar gelats, mantega o formatge? Quelle horreur! I això no és parlar de la prohibició de tots els pans dolços de mantega enriquida i pastissos perquè els francesos han fet famosos. Aquesta és una situació que ha de ser rectificat!

Continuar llegint »

Pa multicereals

Pa multicereals

Molt bé tot el món. Sortiu de la seva papereria amb monograma i Creu ploma. Es tracta d'un pa que vostè simplement ha d'escriure a casa.

Fins a aquest moment, jo no he estat un veritable gran fan de pa multicereals. Potser és perquè mai he tingut el plaer de provar un pa multigrano realment ben fet. Per a mi, pa multicereals sempre ha evocat imatges de planxes pesades, sec i sense gust de cartró corrugat. Però amb la resolució de la meva any nou de tractar de menjar aliments que són millors per a mi (no, no vaig a estar donant totalment el croissant ocasional o llesca de brioix, però estic tractant de menjar menys i incloure només els aliments naturals, sense additius en la meva dieta), vaig decidir tornar a visitar el món dels grans sencers.

Continuar llegint »

Bialys

Un Bialy torrat amb mantega i salmó fumat - Perfecte per esmorzar o esmorzar-dinar

Si hi havia un pa que legítimament podia presumir de ser els del panet 'hereu', que hauria de ser el Bialy. Un cosí menys conegut que el bagel, el Bialy porta el nom de Bialystok, a Polònia la ciutat des de la qual s'origina. Igual que el bagel, el Bialy té una característica masticable, molla apetitosa. No obstant això, aquí és on acaba la similitud. A diferència de lluentor profund escorça de la rosquilla, marró, l'escorça de la Bialy és suau i farinós. I en lloc d'un forat en el centre, els esports Bialy una sagnia central on una petita quantitat de resideix la ceba picada, donant el Bialy la seva signatura gust.

Continuar llegint »

100% el blanc pa de blat Sandwich

Quan era nen, jo, com molts altres nord-americans, havia estat condicionat (! Involuntàriament, estic segur ... no hi ha teoria de la conspiració aquí) a pensar en el pa com un mer complement; un blanc pastós, plataforma sense gust per llesques de carn de dinar, mantega de cacauet o qualsevol altre farciment que li va passar a trobar el seu camí en el meu sandvitx de dinar escolar. Però el pa de sandvitx no ha de ser avorrit i sense inspiració. Amb una mica d'imaginació, fins i tot la simple pa de motlle pot prendre el centre de l'escenari, proporcionant tant un satisfactori sabor wheaty profunda i nutrició necessària.

Continuar llegint »

Patata Porro Pa

Patata Porro Pa

Amb l'arribada de la primavera aquí a Nova Anglaterra (encara que amb temperatures nocturnes segueixen sota zero, un estaria en dificultats per trobar evidència de la tornada de la primavera), pensaments gastronòmiques converteixen a partir dels rics, substancials "dinars reconfortants" d'hivern a més lleuger, més tarifa refrescant. Però, ¿què d'aquells de nosaltres que li agradaria seguir gaudint d'alguns dels sabors abundants d'hivern durant tot l'any? Patata porro pa sadolla perfectament aquest desig. Cobert amb els sabors d'una rica sopa de porro de la patata, l'aroma profund, terrós de patates acabat de torrar i l'accent lleugerament vegetal proporcionada pels porros es combinen per donar un pa que seria ideal com a acompanyament d'una amanida o brou lleuger.

Continuar llegint »

Gougères

Gougères

Crec que va ser en un restaurant xinès Szechuan on va començar primer a la llista. Després d'una mossegada d'una porció particularment picant de Mapo doufu (formatge de soja picant), vaig agafar el meu got d'aigua, vaig beure la meitat del seu contingut i, després de reduir el foc en la meva llengua a una simple combustió lenta, vaig tornar a la meva dona i vaig comentar "L'aigua ha de ser un dels grans invents del món!". D'aquesta manera, va néixer la meva llista d'invencions més grans del món.

Ara abans que aconsegueixi els comentaris abocar, assenyalant que l'aigua no és estrictament una "invenció", els demano que doneu amb mi i em permets la llibertat d'utilitzar la paraula "invenció" en el sentit més ampli possible. Per què la paciència requerida? A causa de la meva llista d'invencions més grans del món inclou les invencions, descobriments, recursos naturals ... bé, vostè aconsegueix el quadre. ¿I què té tot això a veure amb gougères? Gougères resulten ser fet amb dos ingredients que es troben en llista d'invencions més gran de la meva món; aigua, # 2 en el meu llista i formatge, # 4 (cura que qualsevol pugui endevinar el que # 1 i # 3 són?).

Continuar llegint »

Scali

Scali

Com la majoria de les principals ciutats dels Estats Units, la meva ciutat natal, Boston, és una meravellosa m lange é de persones de diferents orígens ètnics i culturals. North End de Boston, rica en història colonial, és avui la llar d'una vibrant comunitat italo-americana. Una de les meves activitats favorites sempre ha estat la de fer una passejada al llarg dels estrets carrers del North End gaudint de la commoció (jo ho vaig fer, després de tot, passar els meus anys d'infància a Brooklyn, Nova York), mentre que, al llarg del camí, el mostreig de la tarifa en uns pocs dels molts restaurants italians, botigues d'aliments especialitzades i, per descomptat, fleques.

Continuar llegint »

Xapata Fet Utilitzant Nova Tandem Tècnica

En el post anterior ( Més Reflexions sobre Barreja ... ), he descrit una tècnica recent ideat 'doble quantitat de farina de' massa de mescla que permetrà un forner casa, utilitzant una taula convencional mesclador del suport, per a produir un bé desenvolupat, ben airejat massa gairebé idèntica als produïts pels forners professionals utilitzant equips de mescla comercial. Si bé es va demostrar que es podria utilitzar la tècnica de doble quantitat de farina per produir una levain au del dolor amb la molla oberta desitjada, encara hi havia una pregunta sobre la versatilitat de la tècnica. Podria duplicar l'addició de farina s'utilitza per produir el tipus de massa d'alta hidratació utilitzat per crear la molla de bat a bat l'estructura característica d'una xapata?

Continuar llegint »

Entrades més antigues »