Strøm på
Innlegg
Kommentarer

Baguetter à la Bouabsa

Baguetter à la Bouabsa

Da jeg først begynte å lære å bake brød for noen år siden, mitt mål da, som det er den dag i dag, var å være i stand til å bake brød med overlegen smak, tekstur og estetikk. De fleste av brød bøkene jeg leste på den tiden, så vel som de fleste av de profesjonelle bakere med hvem jeg hadde snakket, hadde lagt vekt på bruk av en preferment, enten det er en pate fermentée, poolish eller Levain, for å hente ut den maksimale smaken av brødet. Et sted tapt i samtalen var det faktum at bruk av preferments utviklet seg som mer av en tidsbesparende og planlegging bekvemmelighet for kommersiell brød produksjon (se kommentar ved Judson nedenfor) og at deres bruk var ikke, faktisk, en nødvendighet for produksjon av en full-smaksatt brød. Bruken av direkte deig metoder, inneholdende en lang, langsom gjæringstrinn, kan også produsere utrolig smak brød.

Fortsett Reading »

Tahini Brød

Tahini Brød, vist med Tahini og sesamfrø

Hvis du noensinne har hatt gleden av å smake en bit av halvah, den søte, tett og smuldrete sesamfrø basert konfekt, så vil du forstå hvorfor jeg har blitt forelsket i sesamfrø smaken siden barndommen. Sesamfrø og brød er en klassisk kombinasjon. Enten drysset på toppen av et brød, som i den typiske sesam brød Scali , eller innlemmet i brød sammen med andre frø, nøtter og / eller korn som en del av en multigrain brød, sesamfrø legge en unik, rik smak som utfyller perfekt iboende nutty karakter av et godt gjæret hvete deig.

Fortsett Reading »

Pain Héloïse

Pain Héloïse med (fra venstre) kokosmelk, agave nektar og kokosolje

Etter å ha gjort forpliktelse i begynnelsen av dette året å spise bare mat som er fersk, ubehandlet og næringsrik, jeg vet hvordan det føles å gi opp matvarer som man har blitt vant til og har hatt gjennom årene. Det var derfor med stor sans for empati at jeg har lært at Héloïse, den 10 ½ år gamle datteren til min gode venn Flo (forfatter av den fantastiske maten bloggen Makanai ), ble nylig beskjed av legen sin at hun trenger å utelate alle meieriprodukter fra hennes diett. En fransk ung dame som ikke lenger kan spise iskrem, smør eller ost? Quelle horreur! Og det er ikke å nevne forbudet på alle smør-beriket søte brød og kaker som franskmennene har blitt berømt. Dette er en situasjon som må utbedres!

Fortsett Reading »

Multigrain Brød

Multigrain Brød

Alright alle. Få ut din monogram saker og Cross penn. Dette er et brød som du bare skrive hjem om.

Frem til dette punktet har jeg ikke vært en virkelig stor fan av multigrain brød. Kanskje det er fordi jeg aldri har hatt gleden av å smake en virkelig vellaget multigrain brød. For meg har multigrain brød alltid tryllet frem bilder av tunge, tørre og smakløst planker av bølgepapp. Men med min nyttårsforsett for å prøve å spise mat som er bedre for meg (nei, jeg vil ikke helt være å gi opp en og annen croissant eller skive brioche, men jeg prøver å spise mindre og inkluderer kun naturlige, additiv-fri mat i mitt kosthold), bestemte jeg meg for å se en verden av hele korn.

Fortsett Reading »

Bialys

En ristet Bialy med smør og røkt laks - Perfekt for frokost eller brunch

Hvis det var ett brød som legitimt kan hevde å være bagel er "kronprins", måtte det være bialy. En mindre kjente fetter til bagel, er bialy oppkalt etter Bialystok, byen i Polen hvor det stammer fra. I likhet med bagel, har bialy et karakteristisk seigt, toothsome smule. Men, det er der slutter likheten. I motsetning til bagel sin skinnende, dyp brun skorpe, er bialy skorpa myk og melet. Og i stedet for et hull gjennom sentrum, de Bialy idrett en sentral innrykk der en liten mengde hakket løk ligger, noe som gir bialy sin signatur smaken.

Fortsett Reading »

100% hvit Whole Wheat Sandwich Brød

Som et barn, jeg, som mange andre amerikanere, hadde vært betinget (utilsiktet, er jeg sikker på ... ingen konspirasjonsteori her!) Å tenke på brød som bare et supplement; en deigaktig hvit, smakløs plattform for skiver kjøttpålegg, peanøttsmør eller annen fylling som skjedde for å finne sin vei inn i skolen min lunsj sandwich. Men sandwich-brød trenger ikke å være kjedelig og uinspirert. Med litt fantasi, kan til og med enkel sandwich brød står i sentrum, og gir både en tilfredsstillende, dyp wheaty smak og behov for ernæring.

Fortsett Reading »

Potato Leek Brød

Potato Leek Brød

Med ankomsten av våren her i New England (selv med kvelden temperaturer fortsatt under frysepunktet, ville man være hardt pressede å finne bevis for vårens retur), gastronomiske tanker slå fra de rike, store 'trøstemat "av vinteren til lysere, mer forfriskende fare. Men hva med de av oss som ønsker å fortsette å nyte noen av de solide smaker av vinter hele året? Potet purre brød perfekt sates dette ønsket. Preget med smaker av en rik potet purre suppe, den dype, jordnær aroma av fersk stekte poteter og litt vegetal aksent levert av purren kombineres for å gi et brød som ville være ideelt egnet som tilbehør til en salat eller lys kjøttkraft.

Fortsett Reading »

Gougeres

Gougeres

Jeg tror det var i en Szechuan kinesisk restaurant hvor listen først begynte. Etter en bit av en spesielt krydret servering av mapo Bønne-ost (krydret soyabønnemasse), tok jeg min glass vann, tømte omtrent halvparten av innholdet og, etter å ha redusert brannen på tungen min til en ren ulme, slått til min kone og bemerket , "Vann må være en av verdens største oppfinnelser!". Dermed ble min liste over verdens største oppfinnelser født.

Nå før jeg får kommentarer strømme inn, og peker på at vannet ikke er strengt en "oppfinnelse", jeg ber om at dere bære over med meg og la meg bredde å bruke ordet "oppfinnelse" i bredest mulig forstand. Hvorfor den forespurte overbærenhet? Fordi min liste over verdens største oppfinnelser omfatter oppfinnelser, oppdagelser, naturressurser ... vel, du får bildet. Og hva betyr alt dette har å gjøre med gougeres? Gougeres skje skal gjøres med to ingredienser som er på min verdens største oppfinnelser liste; vann, # 2 på min liste og ost, nr. 4 (noen omsorg å gjette hva # 1 og # 3 er?).

Fortsett Reading »

Scali

Scali

Som de fleste store amerikanske byer, min hjemby, Boston, er en fantastisk m é lange av folk fra mange forskjellige etniske og kulturelle bakgrunn. Bostons North End, rik på koloniale historie, er i dag hjem til et pulserende italiensk-amerikanske samfunnet. En av mine favoritt aktiviteter har alltid vært å spasere langs de smale gatene i den nordlige enden nyter oppstyret (jeg gjorde, tross alt, tilbringe mine barneår i Brooklyn, New York) stund, underveis, prøvetaking fare på noen av mange italienske restauranter, spesialitet dagligvareforretninger og, selvfølgelig, bakerier.

Fortsett Reading »

Ciabatta laget ved hjelp av New Tandem Technique

I det foregående stolpe ( flere Musings på Blanding ... ), som er beskrevet I en nylig utviklet «dobbelt mel tillegg 'deigblandeteknikk som vil tillate en hjemme baker, ved hjelp av en vanlig bordplate kjøkkenmaskin, for å produsere en godt utviklet, pent luftet deig nesten identisk til de som produseres av profesjonelle bakere ved hjelp av kommersielt blandeutstyr. Mens det ble demonstrert at man kunne bruke den doble mel tillegg teknikk for å produsere en smerte au Levain med ønsket åpen smule, var det fortsatt et spørsmål om allsidigheten av teknikken. Kunne doble mel tillegg brukes til å produsere den type høy fuktighet deigen brukes til å skape det åpne smule struktur karakteristisk for en ciabatta?

Fortsett Reading »

Eldre innlegg »