S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Baguettes à la Bouabsa

Baguettes à la Bouabsa

Quan vaig començar a aprendre a fer pa fa uns anys, la meva meta, llavors, com ho és per al dia d'avui, que seria capaç de coure pans amb superiors gust, la textura i l'estètica. La majoria dels llibres de pa que havia llegit en el moment, així com la majoria dels forners professionals amb els que havia parlat, havia posat l'accent en l'ús d'un prefermentada, ja sigui un fermentée pâte, ferment líquid o levain, per dur a terme el màxim sabor del pa. En algun lloc perdut en la conversa era el fet que l'ús de preferments evolucionar com més d'un estalvi de temps i la programació de la conveniència per a la producció comercial de pa (vegeu el comentari de Judson baix) i que el seu ús no era, de fet, una necessitat per a la producció d'un pa ple de sabor. L'ús de mètodes directes de massa, que conté una etapa de fermentació llarga, lenta, també podria produir pans molt saborosos.

Segueix Llegint

Tahini Pa

Tahini Pa, que es mostra amb Tahini i llavors de sèsam

Si alguna vegada has tingut el plaer de provar un tros de torró, que de sèsam dolç, densa i trencadissa confecció a base de llavors, llavors vostè va a entendre per què he estat enamorat de sabor de sèsam des de la infància. Les llavors de sèsam i pa són una combinació clàssica. Ja sigui empolvorat per sobre d'una barra, com en el pa de sèsam per excel·lència Scali , o incorporar en el pa juntament amb altres llavors, fruits secs i / o grans com a part d'un pa multicereals, llavors de sèsam aporten un ric sabor únic, que es complementa perfectament amb la caràcter inherentment nou d'una massa de blat bé fermentats.

Segueix Llegint

Dolor Héloïse

Dolor Héloïse amb (d'esquerra a dreta) de llet de coco, mel de atzavara i l'oli de coco

Després d'haver fet el compromís a principis d'aquest any a menjar només aliments que són frescos, no processats i nutritiva, ja sé el que se sent en renunciar als aliments que un s'ha acostumat i ha gaudit al llarg dels anys. Per tant, va ser amb un gran sentit de l'empatia que vaig saber que Eloísa, la filla 10½ anys del meu bon amic Flo (autor del meravellós bloc de menjar Makanai ), va ser instruït recentment pel seu metge que ella necessita per excloure tots els productes lactis de la seva dieta. Una senyora jove francès que ja no poden menjar gelats, mantega o formatge? Quelle horreur! I això no és parlar de la prohibició de tots els pans dolços de mantega enriquida i pastissos perquè els francesos han fet famosos. Aquesta és una situació que ha de ser rectificat!

Segueix Llegint

Pa de Multigrain

Pa de Multigrain

Tots bé. Sortiu de la seva papereria monograma i Creu ploma. Es tracta d'un pa que simplement cal escriure a casa.

Fins a aquest moment, jo no he estat un veritable gran fan de pa multicereals. Potser és perquè mai he tingut el plaer de provar un pa multigrano realment ben fet. Per a mi, pa multicereals sempre ha evocat imatges de pesats taulers, sec i sense gust de cartró corrugat. Però amb la meva resolució d'Any Nou de tractar de menjar aliments que són millors per a mi (no, no vaig a estar donant totalment el croissant ocasional o llesca de brioix, però estic tractant de menjar menys i incloc només aliments naturals, sense additius en la meva dieta), vaig decidir tornar a visitar el món dels grans sencers.

Segueix Llegint

Bialys

Un Bialy torrat amb mantega i salmó fumat - Perfecte per esmorzar o brunch

Si hi havia un pa que legítimament podia presumir de ser els anys de bagels 'hereu', hauria de ser el Bialy. Un cosí menys conegut per al bagel, el Bialy porta el nom de Bialystok, la ciutat a Polònia a partir del qual s'origina. Igual que el bagel, el Bialy té una característica masticable, molla toothsome. No obstant això, aquí és on acaba la similitud. A diferència de lluentor profund de l'escorça de bagel, marró, l'escorça de la Bialy és suau i farinós. I en lloc d'un forat en el centre, els esports Bialy una sagnia central on una petita quantitat de resideix ceba picada, donant la Bialy seva signatura gust.

Segueix Llegint

100% el pa de blat sencer Sandwich

Quan era nen, jo, com molts altres nord-americans, havia estat condicionat (! Involuntàriament, estic segur ... hi ha teoria de la conspiració aquí) a pensar en el pa com un mer complement; un blanc pastós, plataforma sense gust per llesques de carn de dinar, mantega de cacauet o qualsevol altre farciment que li va passar a trobar el seu camí en el meu sandvitx de dinar escolar. Però el pa de motlle no ha de ser avorrit i sense inspiració. Amb una mica d'imaginació, fins i tot la simple pa de motlle pot prendre el centre de l'escenari, proporcionant tant una satisfacció, gust wheaty profunda i nutrició necessària.

Segueix Llegint

Patata Porro Pa

Patata Porro Pa

Amb l'arribada de la primavera aquí a Nova Anglaterra (encara que amb temperatures nocturnes encara sota zero, un seria difícil trobar evidència del retorn de la primavera), pensaments gastronòmiques tornen dels rics, substancials "aliments de confort" d'hivern a més lleuger, més tarifa refrescant. Però què passa amb aquells de nosaltres que li agradaria seguir gaudint d'alguns dels sabors abundants d'hivern durant tot l'any? Patata porro pa sacia perfectament aquest desig. Cobert amb els sabors d'una rica sopa de porro de la patata, l'aroma profund, terrós de patates acabat de torrar i l'accent lleugerament vegetal proporcionada pels porros es combinen per donar un pa que seria ideal com a acompanyament d'una amanida o brou lleuger.

Segueix Llegint

Gougères

Gougères

Crec que va ser en un restaurant Szechuan xinès on va començar primer a la llista. Després d'una mossegada d'una porció particularment picant de Mapo doufu (formatge de soja picant), vaig agafar el meu got d'aigua, vaig beure la meitat del seu contingut i, després de reduir el foc en la meva llengua a un simple caliu, vaig tornar a la meva dona i vaig comentar "L'aigua ha de ser un dels grans invents del món!". D'aquesta manera, va néixer la meva llista d'invencions més grans del món.

Ara abans que aconsegueixi comentaris abocar, assenyalant que l'aigua no és estrictament una "invenció", li demano que doneu amb mi i em permet la llibertat per a usar la paraula "invenció" en el sentit més ampli possible. Per què la paciència requerida? A causa de la cistella d'invencions més grans del món inclou les invencions, descobriments, recursos naturals ... bé, et fas una idea. I què té tot això a veure amb gougères? Gougères resulten ser fet amb dos ingredients que es troben en llista d'invencions més gran de la meva món; aigua, # 2 en la cistella i formatge, # 4 (cura que qualsevol pugui endevinar el que # 1 i # 3 són?).

Segueix Llegint

Scali

Scali

Com la majoria de les principals ciutats d'Estats Units, la meva ciutat natal, Boston, és una meravellosa m lange é de persones de diferents orígens ètnics i culturals. North End de Boston, rica en història colonial, és avui la llar d'una vibrant comunitat italo-americana. Una de les meves activitats preferides sempre ha estat la de passejar pels estrets carrers del North End gaudint de la commoció (jo ho vaig fer, després de tot, passar els meus anys d'infància a Brooklyn, Nova York), mentre que, en el camí, el mostreig de la tarifa en uns pocs dels molts restaurants italians, botigues especialitzades d'aliments i, per descomptat, fleques.

Segueix Llegint

Ciabatta Made Usant Nova Tandem Tècnica

En el post anterior ( Més Reflexions sobre Barrejat ... ), he descrit una tècnica recentment inventat "doble quantitat de farina de 'massa de mescla que permetrà un forner casa, utilitzant una taula convencional batedora de peu, per produir un bé desenvolupada, massa ben airejat gairebé idèntics als produïts pels forners professionals utilitzant equips de mescla comercial. Si bé s'ha demostrat que es podria utilitzar la tècnica de doble quantitat de farina per produir un levain au dolor amb la molla oberta desitjada, encara hi havia una pregunta sobre la versatilitat de la tècnica. Podria duplicar l'addició de farina s'usa per produir el tipus de massa d'alta hidratació utilitzat per crear la molla oberta estructura característica d'una ciabatta?

Segueix Llegint

Entrades més antigues »