S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Baguettes à la Bouabsa

Baguettes à la Bouabsa

Quan vaig començar a aprendre a fer pa fa uns anys, la meva meta, llavors, com ho és per al dia d'avui, que seria capaç de coure pans amb gust superior, la textura i l'estètica. La majoria dels llibres de pa que havia llegit en el moment, així com la majoria dels forners professionals amb els que m'havia parlat, havia posat l'accent en la utilització d'un prefermente, ja sigui un fermentée pâte, ferment líquid o levain, per dur a terme el màxim sabor del pa. En algun lloc perdut en la conversa era el fet que l'ús de preferments evolucionar com més d'una conveniència i la programació d'estalvi de temps per a la producció de pa comercial (vegeu el comentari de Judson baix) i que el seu ús no era, de fet, una necessitat per a la producció d'un pa ple de sabor. L'ús de mètodes directes de massa, que conté una etapa de fermentació llarga i lenta, també podria produir pans molt saborosos.

Continuar llegint »

Tahini Pa

Tahini Pa, que es mostra amb Tahini i llavors de sèsam

Si alguna vegada has tingut el plaer de provar un tros de torró, aquests dolços a base de llavors de sèsam dolç, densa i trencadissa, llavors vostè va a entendre per què he estat enamorat del sabor de sèsam des de la infància. Les llavors de sèsam i pa són una combinació clàssica. Ja sigui ruixada sobre la part superior d'una barra, com en la quinta essència de pa de sèsam Scali , o incorporat en el pa juntament amb altres llavors, fruits secs i / o grans, com a part d'un pa multigrano, llavors de sèsam afegeixen un ric sabor únic, que es complementa perfectament amb la caràcter inherentment nou de massa de blat ben fermentat.

Continuar llegint »

Dolor Héloïse

Dolor Eloísa amb (d'esquerra a dreta) de llet de coco, mel d'atzavara i l'oli de coco

Després d'haver fet el compromís a principis d'aquest any a menjar només aliments que són frescos, sense processar i nutritiva, ja sé el que se sent en renunciar als aliments que un s'ha acostumat a, i ha gaudit al llarg dels anys. Per tant, va ser amb un gran sentit de l'empatia que vaig saber que Eloísa, el 10 ½ anys d'edat, filla del meu bon amic Flo (autor del meravellós bloc de menjar Makanai ), es va encarregar recentment pel seu metge que ella necessita per excloure tots els productes lactis de la seva dieta. Una senyora jove francès que ja no poden menjar gelats, mantega o formatge? Quelle horreur! I això no és parlar de la prohibició de tots els pans dolços de mantega enriquida i pastissos perquè els francesos han fet famosos. Aquesta és una situació que ha de rectificar!

Continuar llegint »

Multigrain Bread

Multigrain Bread

Tots bé. Sortir de l'escriptori amb monograma i ploma Cross. Es tracta d'un pa que vostè simplement ha d'escriure a casa.

Fins a aquest moment, jo no he estat un veritable gran fan de pa multicereals. Potser és perquè mai he tingut el plaer de provar un pa multigrano realment ben fet. Per a mi, pa multicereals sempre ha evocat imatges de taulers pesats, secs i sense gust de cartró corrugat. Però amb la meva resolució d'Any Nou de tractar de menjar aliments que són millors per a mi (no, no vaig a estar donant totalment el croissant ocasional o llesca de brioix, però estic tractant de menjar menys i inclouen només aliments naturals, sense additius en la meva dieta), vaig decidir tornar a visitar el món dels grans sencers.

Continuar llegint »

Bialys

A Bialy torrat amb mantega i salmó fumat - Perfecte per esmorzar o brunch

Si hi havia un pa que legítimament podia presumir de ser la dècada bagel 'hereu', que hauria de ser el Bialy. Un cosí menys conegut que el bagel, el Bialy porta el nom de Bialystok, a Polònia la ciutat de la qual procedeix. Igual que l'panet, el Bialy té una característica masticable, molla apetitosa. No obstant això, això és on acaba la similitud. A diferència de brillantor profund escorça de la rosquilla, marró, escorça Bialy és suau i farinosa. I en comptes d'un forat en el centre, els esports Bialy una esquerda central, on una petita quantitat de ceba picada resideix, donant la Bialy seva signatura gust.

Continuar llegint »

100% el blanc pa de blat sandvitx

Quan era petit, jo, com molts altres nord-americans, havien condicionat (sense intenció, estic segur ... hi ha teoria de la conspiració aquí!) Pensar en el pa com un mer complement; un blanc pastós, plataforma sense gust per les llesques de carn de dinar, mantega de cacauet o qualsevol altre farciment que li va passar a trobar el seu camí en el meu sandvitx de dinar escolar. Però el pa de motlle no ha de ser avorrit i sense inspiració. Amb una mica d'imaginació, fins i tot la simple pa de motlle pot prendre el centre de l'escenari, proporcionant tant una satisfacció, gust wheaty profunda i nutrició necessària.

Continuar llegint »

Patata Porro Pa

Patata Porro Pa

Amb l'arribada de la primavera aquí a Nova Anglaterra (encara que amb temperatures nocturnes continuen sota zero, un estaria en dificultats per trobar evidència del retorn de la primavera), pensaments gastronòmiques al seu torn de les riques i substancials "menjars reconfortants" de l'hivern a la lleugera, més tarifa refrescant. Però què hi ha d'aquells de nosaltres que li agradaria seguir gaudint d'alguns dels sabors abundants d'hivern durant tot l'any? Patata porro pa sadolla perfectament aquest desig. Impregnat dels sabors d'una rica sopa de porros patates, el profund aroma terrós de patates acabades de torrar i l'accent lleugerament vegetal proporcionada pels porros es combinen per donar un pa que seria ideal com a acompanyament d'una amanida o brou lleuger.

Continuar llegint »

Gougères

Gougères

Crec que va ser en un restaurant xinès Szechuan on va començar primer a la llista. Després d'una picada d'una porció particular picant de MAPO doufu (formatge de soja picant), vaig prendre el meu got d'aigua, detingut prop de la meitat del seu contingut i, després de reduir el foc en la meva llengua a un mer caliu, vaig tornar a la meva dona ja vaig comentar , "L'aigua ha de ser un dels grans invents del món!". D'aquesta manera, va néixer la meva llista d'invencions més grans del món.

Ara abans que aconsegueixi els comentaris abocant, assenyalant que l'aigua no és estrictament una "invenció", li demano que doneu amb mi i em permet la llibertat per utilitzar la paraula "invenció" en el sentit més ampli possible. Per què la paciència requerida? A causa de la cistella d'invencions més grans del món inclou les invencions, els descobriments, els recursos naturals ... bé, et fas una idea. I què té tot això a veure amb gougères? Gougères resulten ser fet amb dos ingredients que es troben en llista d'invencions més gran del meu món; aigua, # 2 en la cistella i formatge, # 4 (cura que qualsevol pugui endevinar el que # 1 i # 3 són?).

Continuar llegint »

Scali

Scali

Com la majoria de les principals ciutats dels Estats Units, la meva ciutat natal, Boston, és una meravellosa lange m é de persones de diferents orígens ètnics i culturals. North End de Boston, rica en història colonial, és avui la llar d'una vibrant comunitat italo-americana. Una de les meves activitats favorites sempre ha estat la de passejar pels estrets carrers del North End gaudint de la commoció (jo, després de tot, pas els meus anys d'infància a Brooklyn, Nova York), mentre que, en el camí, el mostreig de la tarifa en uns pocs Dels molts restaurants italians, botigues especialitzades d'aliments i, per descomptat, fleques.

Continuar llegint »

Ciabatta Fet Utilitzant Nova Tandem Tècnica

En el post anterior ( Més Reflexions sobre Barrejat ... ), que descriuen una tècnica recent inventat "doble quantitat de farina de 'massa de mescla que permetrà un forner casa, utilitzant una taula convencional de peu mesclador, per produir un bé desenvolupat, bé airejada massa gairebé idèntica als produïts pels forners professionals utilitzant equips de mescla comercial. Si bé es va demostrar que es podria utilitzar la tècnica de doble quantitat de farina per produir una levain au del dolor amb la molla oberta desitjada, encara hi havia una pregunta sobre la versatilitat de la tècnica. A més es va poder duplicar la farina s'utilitza per produir el tipus de massa d'alta hidratació utilitzat per crear l'estructura de la molla oberta característica d'una xapata?

Continuar llegint »

Entrades més antigues »