S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Baguettes à la Bouabsa

Baguettes à la Bouabsa

Quan vaig començar a aprendre a fer pa fa uns anys, el meu objectiu llavors, com ho és per al dia d'avui, que seria capaç de coure pans amb superiors sabor, la textura i l'estètica. La majoria dels llibres de pa que havia llegit al moment, així com la majoria dels forners professionals amb els que m'havia parlat, havia fet èmfasi en la utilització d'un prefermente, ja sigui un fermentée pâte, ferment líquid o levain, per dur a terme el màxim gust del pa. En algun lloc perdut de la conversa va ser el fet que l'ús de preferments evolucionar com més d'un estalvi de temps i programació de conveniència per a la producció comercial de pa (veure comentari de Judson baix) i que el seu ús no era, de fet, en una necessitat per a la producció d'un pa ple de sabor. L'ús de mètodes directes de massa, que conté una etapa de fermentació llarga, lenta, també podria produir pans molt saborosos.

Continuar llegint »

Tahini Pa

Tahini Pa, que es mostra amb Tahini i llavors de sèsam

Si alguna vegada has tingut el plaer de provar un tros de torró, que de sèsam dolç, densa i trencadissa confecció a base de llavor, llavors vostè va a entendre per què he estat enamorat del gust de sèsam des de la infància. Les llavors de sèsam i pa són una combinació clàssica. Ja sigui empolvorat per sobre d'una barra, com en el pa de sèsam per excel · lència Scali , o incorporats en el pa juntament amb altres llavors, fruits secs i / o grans com a part d'un pa multicereals, llavors de sèsam aporten un ric sabor únic, que es complementa perfectament amb la caràcter inherentment nou d'un massa de blat fermentat benestar.

Continuar llegint »

Dolor Héloïse

Dolor Héloïse amb (d'esquerra a dreta) de llet de coco, mel de atzavara i l'oli de coco

Després d'haver fet el compromís a principis d'aquest any a menjar només aliments que són frescos, no processats i nutritiva, ja sé el que se sent en renunciar als aliments que un s'ha acostumat a i ha gaudit al llarg dels anys. Per tant, va ser amb un gran sentit de l'empatia que vaig saber que Eloísa, la filla 10 ½ anys d'edat, del meu bon amic Flo (autor del meravellós bloc de menjar Makanai ), va ser instruït recentment pel seu metge que ella necessita per excloure tots els productes lactis de la seva dieta. Una senyora jove francès que ja no poden menjar gelats, mantega o formatge? Quelle horreur! I això no és parlar de la prohibició de tots els pans dolços de mantega enriquida i pastissos perquè els francesos han fet famosos. Aquesta és una situació que ha de ser rectificat!

Continuar llegint »

Multigrain Pa

Multigrain Pa

Tots bé. Surti del seu escriptori amb monograma i Creu ploma. Es tracta d'un pa que vostè simplement ha d'escriure a casa.

Fins a aquest moment, jo no he estat un veritable fanàtic de pa multicereals. Potser és perquè mai he tingut el plaer de provar un pa multigrano realment ben fet. Per a mi, pa multicereals sempre ha evocat imatges de taulons pesats, secs i sense gust de cartró corrugat. Però amb la resolució de la meva any nou de tractar de menjar aliments que són millors per a mi (no, no vaig a estar donant totalment el croissant ocasional o llesca de brioix, però estic tractant de menjar menys i incloure només els aliments naturals, sense additius en la meva dieta), vaig decidir tornar a visitar el món dels grans sencers.

Continuar llegint »

Bialys

A Bialy torrat amb mantega i salmó fumat - Perfecte per esmorzar o brunch

Si hi havia un pa que legítimament podia presumir de ser els del panet 'hereu', que hauria de ser el Bialy. Un cosí menys conegut que el bagel, el Bialy porta el nom de Bialystok, a Polònia la ciutat de la qual procedeix. Igual que el bagel, el Bialy té una característica masticable, molla apetitosa. No obstant això, aquí és on acaba la similitud. A diferència de lluentor profund de l'escorça de bagel, marró, escorça Bialy és suau i farinós. I en lloc d'un forat en el centre, els esports Bialy una sagnia central on una petita quantitat de ceba picada resideix, donant la Bialy seva signatura gust.

Continuar llegint »

100% el blanc pa de blat Sandwich

Quan era nen, jo, com molts altres nord-americans, havia estat condicionat (! Involuntàriament, estic segur ... hi ha teoria de la conspiració aquí) a pensar en el pa com un mer complement; un blanc pastós, plataforma sense gust per llesques de carn de dinar, mantega de cacauet o qualsevol altre farciment que li va passar a trobar el seu camí en el meu sandvitx de dinar escolar. Però el pa de sandvitx no ha de ser avorrit i sense inspiració. Amb una mica d'imaginació, fins i tot senzill pa de motlle pot prendre el centre de l'escenari, proporcionant tant una satisfacció, gust wheaty profunda i nutrició necessària.

Continuar llegint »

Patata Porro Pa

Patata Porro Pa

Amb l'arribada de la primavera aquí a Nova Anglaterra (encara que amb temperatures nocturnes segueixen sota zero, un estaria en dificultats per trobar evidència de la tornada de la primavera), pensaments gastronòmiques passen dels rics i substancials "aliments de confort" d'hivern a més lleuger, més tarifa refrescant. Però què passa amb aquells de nosaltres que li agradaria seguir gaudint d'alguns dels sabors abundants d'hivern durant tot l'any? Patata porro pa sacia perfectament aquest desig. Cobert amb els sabors d'una rica sopa de patata porro, el profund aroma, terra de patates acabades de torrar i l'accent lleugerament vegetal proporcionada pels porros es combinen per donar un pa que seria ideal com a acompanyament d'una amanida o brou lleuger.

Continuar llegint »

Gougères

Gougères

Crec que va ser en un restaurant xinès Szechuan on va començar primer a la llista. Després d'una picada d'una porció particularment picant de MAPO doufu (formatge de soja picant), vaig prendre el meu got d'aigua, detingut prop de la meitat del seu contingut i, després de reduir el foc en la meva llengua a un simple caliu, vaig tornar a la meva dona i vaig comentar , "L'aigua ha de ser un dels grans invents del món!". D'aquesta manera, va néixer la meva llista d'invencions més grans del món.

Ara abans que aconsegueixi els comentaris abocar, assenyalant que l'aigua no és estrictament una "invenció", li demano que doneu amb mi i em permet la llibertat per a usar la paraula "invenció" en el sentit més ampli possible. Per què la paciència requerida? A causa de la meva llista d'invencions més grans del món inclou les invencions, descobriments, recursos naturals ... bé, et fas una idea. I què té tot això a veure amb gougères? Gougères resulten ser fet amb dos ingredients que es troben en llista d'invencions més gran del meu món; aigua, # 2 en la meva llista i formatge, # 4 (cura que qualsevol pugui endevinar el que # 1 i # 3 són?).

Continuar llegint »

Scali

Scali

Com la majoria de les principals ciutats dels Estats Units, la meva ciutat natal, Boston, és una meravellosa lange m é de persones de diferents orígens ètnics i culturals. North End de Boston, rica en història colonial, és avui la llar d'una vibrant comunitat italo-americana. Una de les meves activitats favorites sempre ha estat la de passejar pels estrets carrers del North End gaudint de la commoció (jo ho vaig fer, després de tot, passar els meus anys d'infància a Brooklyn, Nova York), mentre que, al llarg del camí, el mostreig de la tarifa en uns pocs dels molts restaurants italians, botigues d'aliments especialitzades i, per descomptat, fleques.

Continuar llegint »

Ciabatta Made Usant Nova Tandem Tècnica

En el post anterior ( Més Reflexions sobre Barrejat ... ), he descrit una tècnica recentment inventat 'doble quantitat de farina de' massa de mescla que permetrà a un forner a casa, usant una taula convencional batedora de peu, per produir un bé desenvolupada, massa ben airejat gairebé idèntic als produïts pels forners professionals utilitzant equips de mescla comercial. Si bé es va demostrar que es podria utilitzar la tècnica de doble quantitat de farina per produir una levain au del dolor amb la molla oberta desitjada, encara hi havia una pregunta sobre la versatilitat de la tècnica. Podria duplicar l'addició de farina s'usa per produir el tipus de massa d'alta hidratació utilitzat per crear la molla oberta estructura característica d'una ciabatta?

Continuar llegint »

Entrades més antigues »