S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Sobre

Després d'haver estat acadèmicament format com químic orgànic més anys dels que puc recordar, jo tendeixo a apropar-se més del que faig, incloent la cocció del pa, amb una inclinació científica. Mentre que alguns poden tenir el talent per produir pa de bona qualitat pel "sentir", estic lluny de ser tan talentós i trobar que és necessari pesar amb precisió els ingredients i mesurar el temps i la temperatura per a ser capaç de produir consistentment un producte d'alta qualitat.

He après més del que sé d'enfornar pa de 4 fonts: 1) un amic molt generós que també passa a ser un professional forner artesà de gran talent, 2) un curs o dos al Centre d'Educació Farina King Arthur 3) la multitud de llibres disponibles a la cocció de pa i 4) la pràctica repetida i l'experiència en la meva cuina a casa.

Molts dels llibres actualment disponibles sobre enfornar pa són de l'autoria per forners professionals, la majoria de la experiència va ser adquirida sovint els nivells de producció a escala comercial. Com a conseqüència d'això, ha estat la meva experiència que parteix de la "saviesa comú" oferta en aquests llibres, relacionats amb coses com ara barreja de la massa, els mètodes d'introducció de vapor, etc, no és només aplicable de la mateixa manera en l'escala considerablement menor del forner casa. Com a part d'aquest bloc, vaig a tractar d'assenyalar i discutir aquestes diferències tal com es presenten.

- SteveB