S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Sobre

Després d'haver estat acadèmicament entrenat com a químic orgànic més anys enrere que puc recordar, que tendeixen a apropar-se més del que faig, incloent enfornar pa, amb una inclinació científica. Mentre que alguns poden tenir el talent per produir pa de bona qualitat pel "sentir", estic lluny de ser tan talentós i veure a la necessitat de pesar amb precisió els ingredients i mesurar el temps i la temperatura per poder produir consistentment un producte d'alta qualitat.

He après més del que sé de coure el pa en les 4 fonts: 1) un amic molt generós que també passa a ser un professional forner pa artesanal de gran talent, 2) un curs o dos al Centre d'Educació Farina Rei Artur 3) la multitud de llibres disponibles en el pa de forn i 4) la pràctica repetida i l'experiència en la meva cuina a casa.

Molts dels llibres disponibles en l'actualitat sobre enfornar pa estan escrits pels forners professionals, la majoria de l'experiència es va guanyar sovint en els nivells de producció a escala comercial. Com a conseqüència d'això, ha estat la meva experiència que parteix de la "saviesa comuna" oferta en aquests llibres, relacionats amb coses com ara barreja de la massa, els mètodes d'introducció de vapor, etc., no és només aplicable en la mateixa forma en l'escala considerablement menor del forner casa. Com a part d'aquest bloc, vaig a tractar d'assenyalar i discutir aquestes diferències com es presenten.

- SteveB