S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Sobre

Després d'haver estat acadèmicament capacitats com químic orgànic més anys enrere que puc recordar, jo tendeixo a acostar-se a la major part del que faig, incloent la cocció del pa, amb una inclinació científica. Mentre que alguns poden tenir el talent per produir pa de bona qualitat pel "sentir", estic lluny de ser tan talentós i veure en la necessitat de pesar amb precisió els ingredients i mesurar el temps i la temperatura per a ser capaç de produir consistentment un producte d'alta qualitat.

He après més del que sé de pa enfornat de 4 fonts: 1) un amic molt generós, que també passa a ser un professional de forner artesà de gran talent, 2) un curs o dos al Centre d'Educació de rei Artur Flour 3) la multitud de llibres disponibles a la cocció de pa i 4) la pràctica i l'experiència en la meva cuina a casa repetida.

Molts dels llibres disponibles en l'actualitat sobre la cocció del pa són de l'autoria dels forners professionals, la majoria l'experiència va ser adquirida sovint els nivells de producció a escala comercial. Com a conseqüència d'això, ha estat la meva experiència que parteix de la 'saviesa popular' oferta en aquests llibres, relacionats amb aspectes com ara la barreja de massa, mètodes d'introducció de vapor, etc, no és només aplicable de la mateixa manera a l'escala considerablement menor del forner casa. Com a part d'aquest bloc, vaig a tractar d'assenyalar i discutir aquestes diferències a mesura que es presenten.

- SteveB