S'alimenten de
Missatges
Comentaris

Sobre

Després d'haver estat acadèmicament vaig formar com un químic orgànic més anys enrere que puc recordar, tendeixo a apropar-se més del que faig, incloent la cocció del pa, amb una inclinació científica. Mentre que alguns poden tenir el talent per produir pa de bona qualitat per "sentir", estic lluny de ser tan talentós i trobar que és necessari pesar amb precisió els ingredients i mesurar el temps i la temperatura per poder produir consistentment un producte d'alta qualitat.

He après més del que sé de la cocció del pa de 4 fonts: 1) un amic molt generós que també passa a ser un professional forner artesà de gran talent, 2) un curs o dos al Centre d'Educació Farina Rei Artur 3) la multitud de llibres disponibles a la cocció de pa i 4) la pràctica repetida i l'experiència en la meva cuina a casa.

Molts dels llibres disponibles en l'actualitat sobre enfornar pa són de l'autoria dels forners professionals, la majoria de l'experiència era sovint obtinguda a nivell de producció a escala comercial. Com a conseqüència d'això, ha estat la meva experiència que parteix de la "saviesa comuna" oferta en aquests llibres, relacionats amb coses com ara barreja de la massa, els mètodes d'introducció de vapor, etc., no és només aplicable de la mateixa manera en l'escala considerablement menor del forner casa. Com a part d'aquest bloc, vaig a tractar d'assenyalar i discutir aquestes diferències com es presenten.

- SteveB