Feed på
Innlegg
Kommentarer

Om

Etter å ha blitt faglig trent som en organisk kjemiker flere år tilbake enn jeg har lyst til å huske, jeg har en tendens til å nærme seg det meste av hva jeg gjør, inkludert brød baking, med en vitenskapelig bøyd. Mens noen kan ha talent for å produsere god kvalitet brød med "føler", jeg er ikke på langt nær så talentfull og finner det nødvendig å nøyaktig veie ingrediensene og måle tid og temperatur for å være i stand til å konsekvent produsere et kvalitetsprodukt.

Jeg har lært det meste av det jeg vet om brødbaking fra fire kilder: 1) en veldig sjenerøs venn som også skjer for å være en ekstremt talentfull profesjonell håndtverker brød baker, 2) et kurs eller to på King Arthur Flour Education Center 3) mangfoldet av bøker tilgjengelige på brødbaking og 4) gjentatte praksis og erfaring i mitt hjem kjøkken.

Mange av bøkene er tilgjengelige om brødbaking er forfattet av profesjonelle bakere, ble de fleste som har erfaring ofte oppnådd på kommersiell skala produksjon. Som en konsekvens, det har vært min erfaring at noen av de "vanlige visdom" bød i disse bøkene, knyttet til slike ting som dough blanding, metoder for damp introduksjon, etc., er bare ikke aktuelt på samme måte på betydelig mindre skala av hjemmet baker. Som en del av denne bloggen, vil jeg forsøke å påpeke og diskutere disse forskjellene som de presenterer seg selv.

- SteveB