Feed på
Innlegg
Kommentarer

Baguetter à la Bouabsa

Baguetter à la Bouabsa

Da jeg først begynte å lære å bake brød for noen år siden, mitt mål da, som det er den dag i dag, var å kunne bake brød med overlegen smak, tekstur og estetikk. De fleste av brød bøkene jeg leste på den tiden, så vel som de fleste av de profesjonelle bakere med hvem jeg hadde snakket, hadde lagt vekt på bruk av en preferment, enten det er en pate fermentée, poolish eller Levain, for å hente ut den maksimale smaken av brødet. Et sted tapt i samtalen var det faktum at bruk av preferments utviklet seg som mer av en tidsbesparende og planlegging bekvemmelighet for kommersiell brød produksjon (se kommentar ved Judson nedenfor) og at deres bruk var ikke, faktisk, en nødvendighet for produksjon av en full-flavored brød. Anvendelsen av direkte deig metoder, inneholdende en lang, langsom gjæring trinn, kan også produsere utrolig smak brød.

Fortsett Reading »

Tahini Brød

Tahini Brød, vist med Tahini og sesamfrø

Hvis du noensinne har hatt gleden av å smake en bit av halvah, den søte, tett og smuldrete sesamfrø baserte confection Da vil du forstå hvorfor jeg har blitt forelsket i sesamfrø smaken siden barndommen. Sesamfrø og brød er en klassisk kombinasjon. Enten drysset på toppen av et brød, som i kvintessensen sesam brød Scali , eller innlemmes i brødet sammen med andre frø, nøtter og / eller korn som en del av en multigrain brød, sesamfrø legge til en unik, rik smak som perfekt utfyller iboende nutty karakter av en godt gjæret hvetedeig.

Fortsett Reading »

Pain Héloïse

Pain Héloïse med (fra venstre) kokosmelk, agave nektar og kokosolje

Etter å ha gjort forpliktelse i begynnelsen av dette året til å spise bare mat som er fersk, ubehandlet og næringsrik, jeg vet hvordan det føles å gi opp matvarer som man har blitt vant til og har hatt gjennom årene. Det var derfor med stor sans for empati som lærte meg at Héloïse, den 10½ år gamle datteren til min gode venn Flo (forfatter av den fantastiske maten blogg Makanai ), som nylig ble instruert av sin lege at hun trenger å utelate alle meieriprodukter fra hennes diett. En fransk ung dame som ikke lenger kan spise iskrem, smør eller ost? Quelle horreur! Og det er ikke å nevne forbudet mot alle smør-beriket søte brød og kaker som franskmennene har blitt kjent. Dette er en situasjon som må utbedres!

Fortsett Reading »

Multigrain Brød

Multigrain Brød

Alright alle. Få ut monogram skrivesaker og Cross penn. Dette er et brød som du bare skrive hjem om.

Frem til dette punktet har jeg ikke vært en virkelig stor fan av multigrain brød. Kanskje det er fordi jeg aldri har hatt gleden av å smake en virkelig vellaget multigrain brød. For meg har multigrain brød alltid tryllet frem bilder av tunge, tørr og smakløs planker av bølgepapp. Men med min nyttårsforsett for å prøve å spise mat som er bedre for meg (nei, jeg vil ikke helt være å gi opp en og annen croissant eller skive brioche, men jeg prøver å spise mindre og inkluderer kun naturlige, additiv-fri mat i mitt kosthold), bestemte jeg meg for å dra tilbake til den verden av hele korn.

Fortsett Reading »

Bialys

En ristet Bialy med smør og røkt laks - Perfekt for frokost eller lunsj

Hvis det var ett brød som legitimt kan gjøre krav på å være bagel er "kronprins", måtte det være bialy. En mindre kjente fetter til bagel, er bialy oppkalt etter Bialystok, byen i Polen som det kommer. I likhet med bagel, har bialy en karakteristisk chewy, toothsome smule. Men, det er der slutter likheten. I motsetning til bagel blanke, dyp brun skorpe, er bialy skorpa myk og floury. Og i stedet for et hull gjennom midten, de Bialy idrett en sentral skår der en liten mengde hakkede løk ligger, noe som gir bialy sin signatur smaken.

Fortsett Reading »

100% Hvit Whole Wheat Sandwich Bread

Som et barn, jeg, som mange andre amerikanere, hadde vært betinget (! Utilsiktet, er jeg sikker på ... ingen konspirasjonsteori her) å tenke på brød som bare et supplement; en deigaktig hvit, smakløs plattform for skiver kjøttpålegg, peanøttsmør eller annen fylling som skjedde for å finne sin vei inn i skolen min lunsj sandwich. Men smørbrød brød trenger ikke å være kjedelig og uinspirert. Med litt fantasi, kan til og med enkel sandwich brød står i sentrum, og gir både en tilfredsstillende, dypt wheaty smak og trengte ernæring.

Fortsett Reading »

Potet Leek Brød

Potet Leek Brød

Med ankomsten av våren her i New England (selv med kvelden temperaturer fortsatt under frysepunktet, en ville være hardt pressede å finne bevis for vårens retur), gastronomiske tanker slå fra de rike, store 'trøstemat "av vinteren til lettere, mer forfriskende fare. Men hva med de av oss som ønsker å fortsette å nyte noen av de næringsrike smaker av vinter hele året? Potet purre brød perfekt sates dette begjæret. Gjennomsyret med smaker av en rik potet purre suppe, den dype, jordnær aroma av fersk stekte poteter og litt vegetal aksent levert av purren kombineres for å gi et brød som ville være ideelt egnet som tilbehør til en salat eller lys kjøttkraft.

Fortsett Reading »

Gougeres

Gougeres

Jeg tror det var i en Szechuan kinesisk restaurant hvor listen først begynte. Etter en bit av en spesielt krydret servering av Mapo Doufu (krydret soyabønnemasse), tok jeg min glass vann, tømte omtrent halvparten av innholdet og, etter å ha redusert brannen på tungen min til en ren ulme, slått til min kone og bemerket , "Vann må være en av verdens største oppfinnelser". Dermed ble min liste over verdens største oppfinnelser født.

Nå før jeg får kommentarer strømme inn, og peker på at vannet ikke er strengt en "oppfinnelse", jeg ber om at dere bære over med meg og la meg spillerom til å bruke ordet "oppfinnelse" i bredest mulig forstand. Hvorfor den forespurte overbærenhet? Fordi min liste over verdens største oppfinnelser omfatter oppfinnelser, funn, naturressurser ... vel, du får bildet. Og hva betyr alt dette har å gjøre med gougeres? Gougeres skje skal gjøres med to ingredienser som er på min Verdens største oppfinnelser liste; vann, # 2 på min liste og ost, # 4 (til noen omsorg gjette hva # 1 og # 3 er?).

Fortsett Reading »

Scali

Scali

Som de fleste store amerikanske byer, er min hjemby, Boston, en fantastisk m é lange av folk fra mange forskjellige etniske og kulturelle bakgrunn. Bostons North End, rik på koloniale historie, er i dag hjem til et levende italiensk-amerikanske samfunnet. En av mine favoritt aktiviteter har alltid vært å spasere langs de smale gatene i den nordlige enden nyter oppstyret (jeg gjorde, tross alt, tilbringe mine barneår i Brooklyn, New York) stund, underveis, prøvetaking fare på noen av de mange italienske restauranter, spesialitet matbutikker og, selvfølgelig, bakerier.

Fortsett Reading »

Ciabatta gjort ved hjelp av New Tandem Technique

I det foregående stolpe ( Flere Musings på Blanding ... ), som er beskrevet I en nylig utviklet «dobbelt mel tillegg 'deigblandeteknikk som vil tillate en hjemme baker, ved hjelp av en konvensjonell bordstativ blanderen, for å produsere en godt utviklet, pent luftet deigen nesten identisk de som produseres av profesjonelle bakere ved hjelp kommersielt blandeutstyr. Mens det ble demonstrert at man kunne bruke den doble mel tillegg teknikk for å produsere en smerte au Levain med ønsket åpen smule, var det fortsatt et spørsmål om allsidigheten av teknikken. Kunne doble mel tillegg bli brukt for å produsere den type høy hydrering deig som brukes til å lage det åpne smulestruktur karakteristisk for en ciabatta?

Fortsett Reading »

Eldre innlegg »